Inglasad uteservering på Avenyn i Göteborg med vinröda måttanpassade skjutdörrar | Sommar M50 glaspartier | Mekoflex

Inglasad uteservering - Lösningar för Offentlig miljö

Upptäck vårt stora utbud av glaspartier till uteserveringar, restauranger och offentlig miljö – hög kvalitet till attraktiva priser och utan krångel. Vi tillverkar måttanpassade skjutdörrar och glaspartier exakt efter dina önskemål och behov. Se pris och beställ enkelt online, med leverans direkt till ditt företag inom 4 veckor.

Pris direkt för glaspartier

Utforska våra glaspartisystem för offentlig miljö längre ned på sidan.

Bra priser   Hög kvalitet   Snabb leverans


Stort utbud för offentliga utrymmen

Vi har ett stort utbud av skjutpartier, skjutdörrar, skjutfönster och fasta partier för olika tillämpningar inom offentlig miljö som exempelvis uteserveringar.


Sommar M50 glaspartier

En inglasad uteservering belägen på Kungsportsavenyn i Göteborg med röda skjutdörrar och möblerad med korgstolar samt bord. | Sommar M50 glaspartier | Mekoflex Uterum Sommar M50 glaspartier logo | Mekoflex Uterum

  Vårt mest populära system

  Många olika sorters glas - tonat glas, frostat glas

  Alltid måttanpassat

Med Sommar M50 skjutdörrar kan du skapa en inglasad uteservering och få ett inbjudande utrymme för dina gäster att njuta av! Skydda din uteservering från väder och vind med dessa kvalitativa glaspartier och stabila aluminiumprofiler. Utbudet av glasalternativ - inklusive säkerhetsglas, tonat glas och frostat glas - ger dig valmöjligheter att anpassa efter dina behov. Glaspartierna måttanpassas alltid efter dina specifika mått, så att din uteservering blir precis som du vill ha den.

Läs mer om Sommar M50


Panorama M20 glaspartier

Ramlöst skjutparti ger maximal utsikt och exklusivt utseende. | Panorama M20 glaspartier | Mekoflex Uterum Panorama M20 glaspartier logo | Mekoflex Uterum

  Maximal utsikt & exklusivt utseende

  Alltid måttanpassat

Panorama M20 ramlöst skjutparti är det perfekta valet för offentliga miljöer som eftersträvar en öppen känsla med maximal utsikt och sömlös integration mellan ute- och inneserveringar. Dessa skjutdörrar är fria från vertikala profiler, vilket inte bara ger ett elegant utseende utan också erbjuder skydd mot väder och vind. Panorama M20 är idealisk för inglasade uteserveringar i offentliga miljöer som caféer, restauranger och hotell, där isolering inte är ett krav men en öppen och välkomnande atmosfär är önskvärd.

Läs mer om Panorama M20


Fasad M100 glaspartier

Skjutdörr med 3-glas, flera brutna köldbryggor och maximal tätning öppnar upp fasaden på huset. | Fasad M100 fasadpartier | Mekoflex Uterum Fasad M100 fasadpartier logo | Mekoflex Uterum

  3-glas och brutna köldbryggor för maximal isolering

  Alltid måttanpassat

Fasad M100 fasadpartier är den idealiska lösningen för restauranger, caféer och hotell som önskar skapa en anpassningsbar glasfasad. Med möjligheten att öppna upp helt under sommarhalvåret, kombinerar dessa skjutbara dörrar estetik med funktionalitet. Fasadpartierna är utrustade med isolerglas-kassetter - antingen 2-glas eller 3-glas - och har flera brutna köldbryggor för att minimera värmeförlust. De tillåter ett rikligt ljusinsläpp och möjliggör en utvidgning av din restaurang ut mot uteserveringen, samtidigt som de erbjuder robust skydd mot väder och vind när det behövs. Fasad M100 erbjuder en premiumupplevelse med material helt i aluminium och glas samt skräddarsys för att passa dina specifika behov.

Läs mer om Fasad M100


Fler glaspartier

Vi har ytterligare glaspartisystem och du hittar alla de olika systemen här:

Alla våra glaspartier

Tak till uteserveringar

Isolerat kanaltak behåller värmen och släpper in extra ljus. | Mekoflex Uterum

  Isolerade kanaltak till uteserveringar

Med ett isolerat kanalplasttak behåller du värmen på din uteservering och släpper in extra ljus. Hos oss kan du köpa isolerade kanalplasttak.

Läs mer om Tak

Kontakta Mekoflex idag för professionell hjälp och rådgivning

När ditt företag står inför utmaningen att skapa en inglasad uteservering, är Mekoflex redo att erbjuda sin expertis. Med årtionden av erfarenhet och en fördjupad kunskap i branschen, erbjuder vi professionell rådgivning för att säkerställa att din investering ger maximal avkastning. Kontakta oss för en offert och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision.

Välj Mekoflex för en skräddarsydd, trivsam och funktionell inglasad uteservering som kommer att uppskattas av dina kunder oavsett säsong. Med våra måttanpassade glaspartier, mångsidiga skjutdörrar och fönster, samt isolerade taklösningar, kan du skapa en estetisk och hållbar utemiljö. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en lösning som passar just ditt företags unika krav.

Kontakta oss

Såhär tycker våra kunder om oss!

Just nu ger kunderna oss snittbetyget:

4,8 av 5  

Betyget är baserat på de 100 senaste svaren från våra kunder.

"Rejäl konstruktion som känns välgjord och tålig (inte alls ranglig som många skjutpartier jag prov-dragit i är) utan att för den sakens skull se tung o klumpig ut - både bra och snygg med andra ord!"

"Allt fungerade perfekt, från beställning till funktion när det var monterat."

"Smidig hemsida, enkelt att beställa, snygga varor."

"Jättebra hemsida med tydliga instruktioner. Supertrevlig och bra service på telefon. Toppenkvalitet som är helt klart prisvärd! Vi valde Mekoflex för vi hittade ingen annan som kunde leverera exakta mått och fönster som inte är rätsidiga till vettiga priser. Det ångrar vi inte och är Otroligt nöjda med allt!"

"Väldigt bra produkt på många sätt. Bra fin design, stabil konstruktion och enkel montering. Väldigt bra med fria mått. Bra leverans."

Läs fler omdömen från våra kunder

Välj rätt glas för dina behov

En man förklarar skillnaden på härdat glas och energiglas för en kvinna i ett ljust fabrikskontor. | Mekoflex Uterum

Det finns en mängd olika sorters glas att välja på för inglasningar, t ex härdat glas, energiglas & isolerglas. Läs vår guide så förklarar vi mer och djupdyker i saker som U-värde och köldbryggor:

Välj rätt glas

Designa din inglasning

Hand håller i en penna och skisserar en enkel design av en byggnad med glaspartier på papper. | Mekoflex Uterum

När du designar ditt inglasade utrymme är det viktigt att skapa en estetisk balans mellan byggnaden och det offentliga rummet. Genom att välja rätt material, färger och stil kan du skapa ett rum som smälter samman med byggnadens arkitektur och smälter in i miljön. Upptäck över 200 olika färger att välja på för våra glaspartier:

Färger för glaspartier

Vad innebär en inglasad uteservering och hur fungerar den?

En inglasad uteservering är ett skyddat område som tillåter gäster att sitta utomhus och ändå vara skyddade från väder och vind, vilket skapar en behaglig miljö utanför restaurangen eller caféet. Den består av glasväggar och tak, ofta med skjutdörrar för flexibilitet och för att maximera ljusinsläppet. Ytterligare ljus kan släppas in genom fasta fönsterpartier som placeras i takkonstruktionen. Taket kan vara gjort av olika material, men måste tåla utomhusmiljön, och golvet är ofta hårt och tåligt för att klara av fottrafik och möbler.

Inglasade uteserveringar är vanligtvis en utbyggnad till en befintlig restaurang eller ett café och är designade för att harmonisera med byggnadens fasad. De kan vara fasta konstruktioner eller mer flexibla system som kan öppnas upp helt under varmare månader.

Eftersom inglasade uteserveringar generellt är mindre isolerade än restaurangbyggnaden, är de inte avsedda för kontinuerlig uppvärmning året runt. De material som används för en inglasad uteservering och även inredningen måste kunna hantera de utomhusmiljöer de utsätts för, inklusive fukt, kondens och temperaturvariationer.

Lösningar för inglasade uteserveringar med Mekoflex

Mekoflex har ett omfattande sortiment av högkvalitativa glaspartier och taklösningar, idealiska för att skapa den perfekta inglasade uteserveringen för din restaurang eller ditt café. Mekoflex har funnits i branschen sedan 1997 och har tillverkat glaspartier till kunder i mer än 25 år.

En inglasad uteservering kan omvandla vilket utomhusområde som helst till ett inbjudande och skyddat rum där gäster kan avnjuta måltider och samvaro oavsett väder. Med alternativ för isolerglas, kan din uteservering även anpassas för att vara bekväm under alla säsonger.

Anpassa efter dina behov

Varje projekt är unikt, och Mekoflexs måttanpassade lösningar garanterar att din inglasade uteservering uppfyller dina specifika krav. Oavsett om du vill ha skjutdörrar med eller utan spröjs, i olika färger för att komplettera din etablerings estetik, så har Mekoflex en lösning för dig. Vi erbjuder även ett utbud av låsalternativ för ökad säkerhet.

För att optimera upplevelsen av ljus och rymd, erbjuder Mekoflex fasta glaspartier som komplement till skjutdörrarna. Dessa kan till exempel vara designade för att maximera ljusinsläppet och känslan av öppenhet.

Isolerade taklösningar för komfort

Mekoflexs isolerade taklösningar säkerställer att din uteservering förblir varm under kallare dagar utan att göra avkall på ljusinsläppet. Detta bidrar till att skapa en trivsam miljö där dina gäster kan njuta av sin vistelse oberoende av årstid.