Köpvillkor - Sverige

Använd vår webshop och handla direkt på vår webbplats eller ring oss och beställ via telefon.

Enklast blir det om du använder webshoppen och du får då 50,- i rabatt eftersom detta förenklar även för oss. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra produkter.

Klicka på Köp-knappen i anslutning till priset för varje vara du vill beställa. Längst upp på sidan visas då din varukorg. När du är klar klickar du på Till kassan och följer sedan instruktionerna.

Vi skickar alltid en orderbekräftelse via e-post till dig efter att vi mottagit beställningen.


 • Moms ingår i alla priser
 • 0,- i expeditionsavgift
 • 0,- i faktureringsavgift
 • 50,- i rabatt vid beställning via webshoppen
 • Fraktavgift 0,- eller 795,-

  För endast 795,- inkl moms levererar vi dina beställda varor direkt hem till din dörr (inom Sverige). Om du har möjlighet kan du själv hämta dina varor på vår fabrik varpå ingen fraktavgift utgår. Inga andra avgifter tillkommer.

  Se Kontakta oss för vägbeskrivning.

  Leveranstid

  Leveranstiden beror på vilken produkt du beställer, men är normalt 3-4 veckor tills dess att varorna skeppas från vår fabrik. Räkna med ytterligare cirka 2-3 arbetsdagar för transportföretaget att frakta varorna hem till dig.

  Leveranstid just nu är cirka:

  Sommar M50:

  8 veckor

  Vår/Höst M70:

  9 veckor

  Vinter M90:

  9 veckor

  Panorama M20:

  9 veckor

  Fasad M100:

  9 veckor

  Tak:

  2 veckor

  På din orderbekräftelse får du definitiv leveranstid.

  Betalning

  Betalning sker mot faktura 15 dagar netto efter leverans från fabrik. Fakturan skickas separat via e-post.

  Vid sen betalning utgår dröjsmålsränta samt lagstadgad kravavgift. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditupplysning på dig som kund.

  Garanti

  Mekoflex lämnar 5 års garanti på våra glaspartier.

  Vi lämnar fem års garanti på våra produkter mot material-, konstruktions- och produktionsfel.

  Handla tryggt hos oss

  Mekoflex glaspartier tillverkas i Sverige.
  Mekoflex har funnits i uterumsbranschen i mer än 25 år.

  Vi har funnits i branschen sedan 1990-talet och är ett stabilt företag med många nöjda kunder genom åren. Redan 1997 startade vi vår tillverkning och försäljning av glaspartier till uterum och har sedan dess byggt upp stor och lång erfarenhet av uterum.

  Alla våra glaspartier tillverkas i vår fabrik i Habo utanför Jönköping. Där bygger vi ordentliga glaspartier med hög kvalitet som vi är stolta över att leverera till dig.

  Vi har också högsta kreditvärdighet så du kan känna dig trygg när du handlar hos oss.

  Ångerrätt

  Du som är privatperson har enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot dina varor. Ångerrätten gäller dock inte för måttbeställda eller specialtillverkade varor. Vi har följande villkor gällande ångerrätt för privatpersoner beroende på produkt:

  Ångerrätt för M20, M50, M70, M90 och M100 glaspartier

  Eftersom vi alltid tillverkar M20, M50, M70, M90 och M100 glaspartier efter dina unika mått så räknas dessa varor som specialtillverkade och 14 dagars ångerrätt gäller därför inte. För dessa produkter gäller istället följande villkor:

  Du har 48 timmars ångerrätt från det att du fått din Orderbekräftelse från oss. Ingen extra kostnad utgår om du avbeställer inom 48 timmar.

  Om du skulle ångra dig efter 48 timmar så ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt. Vi erbjuder möjlighet att avbeställa fram tills varan levereras, men du får i sådant fall stå för de eventuella kostnader vi haft för din order.

  Du kan inte ångra ditt köp efter att vi levererat varorna till dig.

  Ångerrätt för Tak

  Du har 14 dagars ångerrätt för tak-produkter från det att du tagit emot varorna. Du bekostar returfrakt om du väljer att utnyttja ångerrätten.

  Säkerhet och Sekretess

  Vi värnar om din integritet och om en hög säkerhet för dina personuppgifter. All kommunikation mellan dig och Mekoflex webbplats är krypterad. Uppgifter som du väljer att skicka till vår webbplats är alltså skyddade från obehörig åtkomst.

  Läs vår Personuppgiftspolicy för mer information om vilka uppgifter vi sparar och hur vi använder dem.