Priser - Uterumspartier och Glaspartier

Pssst...

Klicka på knapparna nedanför för att välja vad du vill räkna ut pris för.

Tänk på detta när du ska beställa glaspartier av oss

Läs igenom denna information innan du beställer:

  • Innan du beställer - innehåller viktig information om bland annat måttsättning av glaspartier
  • Produktinformation - information om våra olika glaspartisystem och jämförelse av glaspartier, t ex vilket glas du ska välja

Måttsättning

Måttsättning av bredd, höjd och spröjshöjd för skjutdörrar och skjutfönster till uterum och altan. | Mekoflex Uterum

Om du väljer att visa pris för ett dörrparti med spröjs måste du ange en spröjshöjd.

Lås

Du kan se bilder på de olika låsen under Produktinformation för respektive system.

Orientering

För skjutpartier kan du ange orientering (normalt är alla partier rättvända). Orienteringen anger hur luckorna är ordnade på spåren.

Orienteringen (speglevänd eller rättvänd) anger hur skjutdörrarna är ordnade på spåren till ett skjutparti för uterum & altan. | Mekoflex Uterum

Förlängd räls

För skjutpartier Sommar M50 finns det möjlighet att förlänga rälsen så att alla luckor går att gömma bakom till exempel en vägg när skjutpartiet är i fullt öppet läge. Se Innan du beställer för mer information.Pris direkt för Uterumspartier & Glaspartier - För Dina mått

Slipp krångel med offerter! På denna sidan får du bra pris direkt för dina egna mått på skjutdörrar och glaspartier till uterum, altan & hem.

Välj enkelt vad du vill se pris för genom att klicka på knapparna ovanför och mata in dina egna mått för glaspartier (skjutdörrar, skjutpartier och fasta partier) till uterum, altan och hem.

När du bestämt dig lägger du glaspartiet i varukorgen och går till kassan för att beställa. Vi levererar sedan från vår fabrik direkt hem till din dörr.

Stort utbud av glaspartier till uterum, altan & hem

Vi har ett stort utbud av glaspartier - skjutpartier, skjutdörrar, skjutfönster, fasta fönster och fasta väggpartier - av hög kvalitet att erbjuda dig. Vi har uterumspartier och glaspartier för inglasning av uterum och altan för alla säsonger på året. Sommar M45 och Sommar M50 är bäst lämpade om du främst tänker använda ditt uterum under sommaren. Vår/Höst M70 har isolerande 2-glas och gör att du kan använda uterummet från tidig vår till sen höst. Med Vinter M90, som förutom 2-glas också har bruten köldbrygga, så kan du använda ditt uterum året runt och alltså även på vintern. Fasad M100 glaspartier är fullisolerade med riktigt bra prestanda som du kan använda för att öpnna upp fasaden på ditt hus.

Alla våra glaspartier tillverkas i vår fabrik i Habo utanför Jönköping. Vi levererar måttanpassade glaspartier snabbt till dig direkt från fabrik. Vi har mer än 25 års erfarenhet av uterum och startade redan 1997. Vi finns tillhands om du behöver hjälp och råd med inglasning av uterum och altan.

Bygg ditt uterum efter dina önskemål

Bygg ditt drömuterum precis så som du vill ha det. Med måttanpassade glaspartier slipper du kompromissa och du kan skräddarsy ditt uterum på millimetern efter dina behov. Våra måttanpassade skjutdörrar och glaspartier kan du använda både till uterum som byggs mot vägg, fristående uterum och för inglasning av altan. Välj vilken produkt du är intresserad av, ange måtten som gäller för just ditt byggprojekt och du får pris direkt.

Alla priser som visas på denna sidan är inklusive moms.

Om du också är intresserad av tak till ditt uterum eller din altan så hittar du våra priser för det här: Priser för Tak


Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå på denna sida.