Elegant modern pergola med ramlösa skjutpartier med utsikt över en lugn damm med näckrosblad. Miljön är fridfull med ett lummigt landskap av höga cypresser, klippta häckar och träd i fjärran. Trappsteg av sten över vattnet leder fram till pergolan, som är möblerad med stilfulla utomhussoffor och solsängar, och smälter samman inomhus- och utomhusmiljön sömlöst.
KAMPANJ 20% RABATT

Ramlösa skjutpartier till pergola, balkong och altan

Upptäck vårt stora utbud av ramlösa skjutpartier – hög kvalitet till attraktiva priser och utan krångel. Vi tillverkar måttanpassade ramlösa skjutpartier och glaspartier efter dina önskemål. Se pris och beställ enkelt online, med leverans direkt till din dörr inom 4 veckor.

Pris direkt för Ramlösa skjutpartier


Bra priser   Hög kvalitet   Snabb leverans - Uterum sedan 1997


FEBRUARI-KAMPANJ

Utnyttja vår kampanj och få upp till 20% rabatt på glaspartier! Vi har glaspartier till uterum för alla säsonger på året. Gör din beställning idag och dra nytta av erbjudandet!

Kampanjen gäller till och med 2024-03-01.

Läs mer om kampanjen
Modern fjällstuga med glaspartier placerad intill en snötäckt skidbacke och klarblå himmel ovanför. | Mekoflex
Upp till 20% RABATT

Brett utbud av glaspartier

Vi har ett stort utbud av skjutpartier, skjutdörrar, skjutfönster, fasta fönster och väggpartier för inglasning av uterum och altan. Oavsett om du vill kunna använda ditt uterum eller din inglasade altan på våren, sommaren, hösten eller vintern så har vi en lösning för dig.

Panorama M20 - Ramlöst skjutparti med maximal utsikt

Uterum med ramlöst skjutparti för maximal utsikt och exklusivt utseende. | Panorama M20 glaspartier | Mekoflex Uterum Panorama M20 glaspartier logo | Mekoflex Uterum

Panorama M20 ramlöst skjutparti är valet för dig som söker maximal utsikt och nära kontakt mellan inomhus och utomhus. Skjutdörrarna har inga vertikala profiler vilket ger ett exklusivt utseende samtidigt som de skyddar dig mot väder och vind. Panorama M20 passar perfekt till uterum, altan, pergola och balkong utan krav på isolering.

Läs mer om Panorama M20

Jämför våra glaspartier

Jämför en mängd olika egenskaper för våra olika glaspartisystem mot varandra för att se vad som passar bäst för dina behov. Hitta ramlösa skjutpartier som är bäst för dig!

Jämför alla olika glaspartisystem

Såhär tycker våra kunder om oss!

Just nu ger kunderna oss snittbetyget:

4,8 av 5  

Betyget är baserat på de 100 senaste svaren från våra kunder.

"Rejäl konstruktion som känns välgjord och tålig (inte alls ranglig som många skjutpartier jag prov-dragit i är) utan att för den sakens skull se tung o klumpig ut - både bra och snygg med andra ord!"

"Allt fungerade utmärkt. Löpande information. Snickarna var väldigt nöjda med uppmärkning av de olika delarna. Priserna var väldigt bra."

"Tydlig produktinformation, enkel beställning, leveranstiden hålls, säker transport"

"Mycket bra orderhantering och förstklassig produkt med perfekt passform."

"Väldigt bra produkt på många sätt. Bra fin design, stabil konstruktion och enkel montering. Väldigt bra med fria mått. Bra leverans."

Läs fler omdömen från våra kunder
Vår/Höst M70 glaspartier - Badande barn framför inglasat uterum med måttanpassade skjutdörrar med isolerglas och kanaltak av hög kvalitet från Mekoflex Uterum Vår/Höst M70 glaspartier logo | Mekoflex Uterum

  Bra priser!

Vi levererar ramlösa skjutpartier direkt från fabrik utan mellanhänder. Se priser för just dina mått och beställ direkt på webben.

Se Priser

  Hög kvalitet!

Med våra ramlösa skjutpartier får du ett problemfritt och underhållsfritt ägande i många år.

Vi lämnar 5 års garanti på alla våra produkter!

  Snabb leverans!

Vi levererar till alla orter i Sverige.

Just nu är leveranstiden för måttanpassade ramlösa skjutpartier från cirka:

4 veckor     Läs mer

Prisexempel för glaspartier

Här ser du några olika priser för t ex skjutdörrar, skjutfönster, fast glasvägg, fasta fönster och gavelspetsfönster till uterum och altan.

Panorama M20 skjutdörr, 5-delad, 10 mm härdat glas, grå, b4000 x h2400 mm, låsvred insida
Schematisk bild av Panorama M20 glasparti, skjutparti med 5 skjutdörrar, 10 mm härdat glas, antracitgrå, bredd 4000 mm, höjd 2400 mm, skålhandtag - insida & utsida, låsvred insida - Mekoflex Uterum
Vinter M90 skjutdörr, 3-delad, 2-glas energi, b2700 x h2000 mm, låsvred insida
Schematisk bild av Vinter M90 måttanpassat glasparti, skjutparti med 3 skjutdörrar, 28 mm isolerglas, 2-glas härdat energiglas/argon, bruten köldbrygga, vit, bredd 2700 mm, höjd 2000 mm, handtag insida & utsida, låsvred insida - Mekoflex Uterum
Vinter M90 skjutfönster, 3-delat, 2-glas energi, b2700 x h1200 mm, låsvred insida
Schematisk bild av Vinter M90 måttanpassat glasparti, skjutparti med 3 skjutfönster, 28 mm isolerglas, 2-glas härdat energiglas/argon, bruten köldbrygga, vit, bredd 2700 mm, höjd 1200 mm, handtag insida, låsvred insida - Mekoflex Uterum
Visa fler prisexempel och jämför priser

Du beställer sedan ramlösa skjutpartier enkelt online efter dina egna mått här:

Köp ramlösa skjutpartier

Glaspartier för uterum, altan och hus från Mekoflex

Mekoflex Uterum erbjuder dig ett stort utbud av högkvalitativa glaspartier och ramlösa skjutpartier för uterum, altan och hus. Med över 25 års erfarenhet och svensk tillverkning i vår fabrik i Habo utanför Jönköping, levererar vi snabbt skräddarsydda produkter direkt hem till dig.

Fördelar med att handla av oss:

Vi på Mekoflex förstår vikten av att varje detalj i ditt hem ska spegla din personliga stil och behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda skjutpartier som kan anpassas ned till minsta millimeter, så att du kan skapa ditt drömuterum eller förvandla din pergola till ett ännu mer inbjudande utrymme. Med våra måttanpassade skjutpartier i aluminium och glas får du inte bara en estetisk utan även en hållbar och nästan underhållsfri lösning för ditt hem.

Ramlösa skjutpartier erbjuder en elegant och funktionell lösning för att skapa en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusutrymmen. De är perfekta att använda till en modern pergola eller ett uterum, där de bidrar till en känsla av öppenhet och ljus samtidigt som de ger skydd mot väder och vind.

Dessa skjutpartier kan också användas till balkonger, där de ger en oavbruten utsikt och känslan av ett utvidgat vardagsrum. Med möjligheten att välja mellan skjutdörrar och skjutfönster ger de ramlösa skjutpartierna flexibilitet i design och användning, vilket gör dem till ett attraktivt val för alla som vill ha en stilren och praktisk lösning.

När du väljer Mekoflex för dina skjutpartier får du inte bara tillgång till anpassningsbara och hållbara produkter men också möjligheten att komplettera med fasta fönster, väggpartier, och tak som passar dina specifika önskemål och behov. Skapa det perfekta uterummet, pergolan eller balkongen med våra skräddarsydda lösningar.

Välj rätt glas

Vi erbjuder många olika glasalternativ för våra ramlösa skjutpartier, inklusive härdat glas/säkerhetsglas, energiglas, tonat glas, frostat glas, 2-glas isolerglas och 3-glas isolerglas. Valet av glas beror främst på hur länge under året du vill använda ditt uterum samt hur mycket energi du är villig att investera i uppvärmning.

För att underlätta ditt val har vi skapat en guide som förklarar mer om viktiga begrepp som U-värde, isolerglas och köldbryggor. Utforska vår guide för att välja rätt glas för ditt uterum och hitta det perfekta glaset för dina behov:

Välj rätt glas för ramlösa skjutpartier