Mekoflex Uterum logo
Mekoflex Uterum logo

Omdömen & betyg för TwinLite kanalplasttak

Aktuellt betyg för Kanalplasttak

Vi frågar löpande vad våra kunder tycker om oss och hur troligt det är att de skulle rekommendera Mekoflex Uterum till en vän. Här visas betyg och omdömen från kunder som köpt Kanalplasttak-produkter av oss.

4,6 av 5  

Betyget är baserat på 17 svar från våra kunder.

Senaste omdömena från kunder som köpt Kanalplasttak-produkter

"Hög kvalitet på glaspartierna. Enkel installation och perfekt att kunna få måttanpassade partier till rätt pris."

Betyg:     (2022-09-27)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Bra bemötande. Bra leveranstid som dessutom hölls. Bra kvalitet. Bra och tydlig instruktion. Tack för godispåsen"

Betyg:     (2022-08-28)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Bra kontakt, bra instruktioner, leveranssäkert i tid och kvalitet."

Betyg:     (2021-10-31)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Gedigen och bra kvalitet."

Betyg:     (2021-08-24)

Vinter M90   Kanalplasttak  

"Köpte endast ett kanalplasttak och det var jag nöjd med"

Betyg:     (2021-03-09)

Kanalplasttak  

"Bra kvalitet och passform. Håller leveranstid."

Betyg:     (2021-01-24)

Vår/Höst M70   Kanalplasttak  

"bra kvalitet till ett hyfsat pris"

Betyg:     (2021-01-04)

Sommar M50   Kanalplasttak  

(Ingen kommentar från kund. Endast betyg har lämnats.) Betyg:     (2020-12-28)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Flexibla mått och väldigt hög kvalitetskänsla i alla glaspartier."

Betyg:     (2020-11-27)

Sommar M50   Kanalplasttak  

"Bra pris. Dåligt rull i skjutpartier."

Svar från Mekoflex:
Tack för din feedback. När det gäller rullet så kan skjutpartierna gå lite trögare när de är helt nya. Detta brukar isåfall rätta till sig efter en tids användning. Om de fortfarande upplevs tröga så kan man alltid höra av sig till oss på Mekoflex.

Betyg:     (2020-07-06)

Sommar M50   Kanalplasttak  

"Fantastisk service och snabb leverans. Vi fick det vi beställde. Måtten var rätt. "

Betyg:     (2020-04-22)

Sommar M50   Kanalplasttak  

(Ingen kommentar från kund. Endast betyg har lämnats.) Betyg:     (2020-02-12)

Kanalplasttak  

"Perfekt produkt, levererad i rätt tid, trevligt bemötande i de kontakter vi hade."

Betyg:     (2019-10-21)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"bra grejor exakt tid i på levernas"

Betyg:     (2019-10-15)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Utmärkt service Leverans i utlovad tid Tillverkning exakt enligt beställda mått Lätt att montera och justera Mycket nöjd !"

Betyg:     (2019-03-19)

Kanalplasttak  

"Snabb leverans, exakta mått, samt toppkvalitet på grejerna"

Betyg:     (2019-02-12)

Kanalplasttak   Sommar M50  

"Bra passform, god kvalitet"

Betyg:     (2018-01-05)

Kanalplasttak  

Omdömen visas anonymt och granskas innan de visas av integritetsskäl. Betyg visas för alla omdömen oavsett om skriftligt omdöme visas eller inte.