Priser - Uterumspartier och Glaspartier

Pssst...

Klicka på knapparna nedanför för att välja vad du vill räkna ut pris för.

   

Se längre ned för mer info om spröjs.

Tänk på detta när du ska beställa glaspartier av oss

Läs igenom denna information innan du beställer:

Måttsättning

Måttsättning av bredd, höjd och spröjshöjd för skjutdörrar och skjutfönster till uterum och altan. | Mekoflex Uterum

Spröjs

Beroende på vilket system du är intresserad av så kan du få Glasdelande spröjs (M50 och M70) eller Mellanglasspröjs (M70, M90 och M100).

När du väljer 'Dörr med spröjs' på denna sidan så avses glasdelande spröjs. Om du väljer att visa pris för ett dörrparti med glasdelande spröjs så måste du ange en spröjshöjd.

Om du önskar mellanglasspröjs så väljer du dörr eller fönster utan spröjs och anger att du vill ha mellanglasspröjs som kommentar i din beställning. Mellanglasspröjs kan du få för både fasta och skjutbara fönster och dörrar.

Färg

Du kan se och jämföra alla färger som finns tillgängliga att välja på för glaspartier under Tillgängliga RAL-färger.

Lås

Du kan se bilder på de olika låsen under Produktinformation för respektive system.

Orientering

För skjutpartier kan du ange orientering som beskriver hur luckorna är ordnade på spåren. Dörren på spåret som är närmast dig står till höger för ett rättvänt parti som är stängt och till vänster för ett spegelvänt parti.

Orienteringen (speglevänd eller rättvänd) anger hur skjutdörrarna är ordnade på spåren till ett skjutparti för uterum & altan. | Mekoflex Uterum

Förlängd räls

För skjutpartier Sommar M50 finns det möjlighet att förlänga rälsen så att alla luckor går att gömma bakom till exempel en vägg när skjutpartiet är i fullt öppet läge. Se Innan du beställer för mer information.Prisvärda glaspartier med höga skjutdörrar till detta härliga uterum. | Mekoflex Uterum

Uterumspartier & Glaspartier - Pris direkt för Dina mått

Slipp krångel med offerter! På denna sidan får du bra pris direkt för dina egna mått på uterumspartier och glaspartier till uterum, altan & hus.

Välj enkelt vad du vill se pris för genom att klicka på knapparna ovanför och mata in dina egna mått för skjutpartier, skjutdörrar, skjutfönster, glasväggar, fasta fönster och gavelspetsfönster.

När du bestämt dig lägger du glaspartiet i varukorgen och går till kassan för att beställa. Vi levererar sedan från vår fabrik direkt hem till din dörr.

Stort utbud av glaspartier till uterum, altan & hus

Vi har ett stort utbud av glaspartier - skjutpartier, skjutdörrar, skjutfönster, fasta fönster och fasta väggpartier - av hög kvalitet att erbjuda dig. Vi har uterumspartier och glaspartier för inglasning av uterum och altan för alla säsonger på året.

Sommar M50 med enkelglas lämpar sig bäst om du främst tänker använda ditt uterum under sommaren. Vår/Höst M70 har isolerande 2-glas och gör att du kan använda uterummet från tidig vår till sen höst. Vinter M90, som förutom 2-glas också har bruten köldbrygga, kan du använda till vinterbonade uterum och vinterträdgård. Använd ditt uterum året runt med Vinter M90. Fasad M100 fasadpartier med skjutbara dörrar är fullisolerade med riktigt bra prestanda som du kan använda för att öpnna upp fasaden på ditt hus och skapa en glasfasad. För Fasad M100 finns både 2-glas och 3-glas att välja på.

Alla våra glaspartier tillverkas i vår fabrik i Habo utanför Jönköping. Vi levererar måttbeställda glaspartier snabbt till dig direkt från fabrik. Vi har mer än 25 års erfarenhet av uterum och startade redan 1997. Vi finns tillhands om du behöver hjälp och råd med inglasning av uterum och altan.

Bygg ditt uterum efter dina önskemål

Bygg ditt drömuterum precis så som du vill ha det. Med måttanpassade glaspartier slipper du kompromissa och du kan skräddarsy ditt uterum på millimetern efter dina behov. Våra måttanpassade skjutdörrar och glaspartier kan du använda både till uterum som byggs mot vägg, fristående uterum och för inglasad altan. Välj vilken produkt du är intresserad av, ange måtten som gäller för just ditt byggprojekt och du får pris direkt.

Om du också är intresserad av uterumstak och altantak så hittar du våra priser för det här: Priser för Tak

Alla priser som visas på denna sidan är inklusive moms.


Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå på denna sida. Priser som presenteras är inklusive moms.